DIN LOKALE SAMARBEJDSPARTNER

- vi afhenter og leverer i hele Nordjylland.

Hirtshals Vaskeri er Nordjyllands lokale og miljøbevidste erhvervsvaskeri. Vi tilbyder en lang række tekstil- og vaskeløsninger til alle typer af brancher – lige fra hotel og restaurant til industri- og produktionsvirksomheder. Vores tekstilløsninger er målrettet det nordjyske marked, og omfatter vask og udlejning af arbejdstøj, linned og duge, industriklude og måtteservice. Alle løsninger kan tilpasses efter behov. 
 
Overvejer du en løsning fra Hirtshals Vaskeri kan du opnå store besparelser. Kontakt Mark Andersen fra Hirtshals Vaskeri, og få et uforpligtende tilbud på 61 27 45 21. 
 
Fra den 1. januar indgår Hirtshals Vaskeri som en del af De Forenede Dampvaskerier
 

HOTEL/KRO

Mangler du sengetøj og håndklæder til værelserne, duge til bordene eller måtter til indgangspartiet, kan du leje det hos Hirtshals Vaskeri.
 
Du kan få fleksible leverancer tilpasset dine og sæsonens behov.    

RESTAURANT

Hirtshals Vaskeri servicerer en række nordjyske restauranter med duge, viskestykker og andet køkkenlinned samt kokketøj og forklæder.

Du får sammensat en løsning, som passer til dine behov.

INDUSTRI

Hirtshals Vaskeri leverer arbejdstøj, industriklude og måtter til specialiserede segmenter indenfor industrien i Nordjylland. Blandt disse er den sorte industri, grafiske virksomheder og produktionsvirksomheder.