TILPAS DIN EGEN LØSNING PÅ ARBEJDSTØJ

Hvad enten du har brug for at få vasket dit eget arbejdstøj, skal købe nyt, eller ønsker en udlejningsaftale på arbejdstøj, kan Hirtshals Vaskeri tilbyde dig en favorabel aftale.


Vask og leje af arbejdstøj - slip for al besværet
Når du lejer dit arbejdstøj i stedet for at købe det, får du en omkostningsoptimeret løsning. Der er nemlig ofte en stor – og skjult – udgift ved administration af arbejdstøj. Hvis du overlader vask og vedligeholdelse af tøjet til os, kan du frigøre ressourcer i virksomheden. Hertil kommer, at der ikke skal bindes kapital. Du betaler kun en fast, kendt pris pr. uge.


Vask af privatejet arbejdstøj
Har du allerede investeret i arbejdstøjet, kan Hirtshals Vaskeri i stedet tilbyde en vaskeaftale. Vi vasker nøje efter tøjets angivne vaskeanvisninger for at sikre, at arbejdstøjet altid bevarer sine egenskaber og samtidig bliver bakteriologisk rent. Vi kan også hjælpe med reparationer af dit arbejdstøj, hvis der er behov for det.

Har du brug for at supplere dit arbejdstøj med nyt rådgiver vi gerne i køb af nyt arbejdstøj.

Effektiv reparation på egen systue
Hirtshals Vaskeri har sin egen systue med moderne 12 moderne industri-symaskiner. Her laver vi alle reparationer på arbejdstøj i forbindelse med, at de er sendt til vask. Dermed kan vi hurtigt levere arbejdstøjet repareret retur.